ActiVite

Opleiding Helpende Plus

Verder groeien als Helpende, je kennis en vaardigheden uitbreiden, zodat je breder inzetbaar bent. Bij ActiVite kun jij de Helpende Plus opleiding halen! 

  

Opleiding Helpende Plus

Werkgebied ActiVite

 

Wat ga je doen?

Als Helpende weet jij als geen ander wat je werk inhoudt. Als Helpende Plus ga je naast de ‘gewone’ zorg ook medische hulp bieden aan cliënten. Denk aan het toedienen van medicatie, het verzorgen van wonden, ogen, oren en neus druppelen en zwachtelen. Wil jij dit leren en zo doorgroeien in je vak? Dan biedt ActiVite jou deze kans om binnen enkele maanden je zorgcertificaat Helpende plus te behalen. 

Vanaf februari 2024 kan je via ActiVite starten bij Menskracht 7, onderdeel van ROC Mondriaan. Je haalt hier je certificaten, zodat je als Helpende Plus aan de slag kunt en je verder kunt groeien in dit mooie vak. Je leert heel flexibel, op jouw niveau en tempo. Na het afronden van de opleiding ontvang je een landelijk erkend mbo-certificaat. Je kunt op meerdere momenten in het jaar starten met deze opleiding. We doen dit samen met andere ouderenzorgorganisaties uit de omgeving, verenigd als Avant. Goed om te weten: ActiVite betaalt je opleiding en boeken!

Wie is onze nieuwe collega?

Onze nieuwe ActiViter biedt de zorg die de bewoner en / of cliënt het beste past en doet dat volgens de ActiVite kernwaarden: samen, actief, uniek en met lef. Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werkt, bij ActiVite kun je jezelf zijn en word je gewaardeerd door je collega’s, bewoners en cliënten. 

Verder is het belangrijk dat:

  • Je in het bezit bent van een diploma Helpende Zorg en welzijn, of gelijkwaardig;
  • Je eigen vervoer hebt, bijvoorbeeld een auto of brommer om van en naar cliënten te reizen.

Waar ga je werken?

Bij ActiVite kan je als Helpende Plus werken in de thuiszorg en/of in een van onze verpleeghuizen. Ons werkgebied is in drie regio’s opgedeeld. Regio Leiden/Leiderdorp, regio Alphen aan den Rijn en regio Duin- en Bollenstreek/Kaag en Braassem. Wij bespreken graag met jou de mogelijkheden.

Wij zorgen goed voor jou!

Bij ActiVite staat de medewerker op 1. Wij houden zoveel mogelijk rekening met jouw wensen én zorgen voor een fijne werkomgeving. Bij ActiVite is ruimte voor maatwerkcontracten en persoonlijke ontwikkeling.

Verder ontvang je:

  • Een contract voor onbepaalde tijd tussen de 12 en 24 uur per week, jij bepaalt wat je wilt;
  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.285,77 en maximaal € 2.928,86 op basis van een 36-urige werkweek, FWG 25 conform cao VVT. Als je het diploma helpende plus hebt behaald, ontvang je een bruto maandsalaris in FWG 30;  
  • Vakantiegeld van 8 % en 8,33% eindejaarsuitkering van het bruto jaarsalaris;
  • Een opleiding en boeken betaald door ActiVite;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Ruimte voor groei en ontwikkeling, er zijn goede scholingsmogelijkheden via onze eigen ActiVite Academie;
  • Een meerkeuzesysteem voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of het kopen van extra vakantie-uren;
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Wil je graag meer info?

Ben je al enthousiast, maar heb je eerst nog wat vragen? Neem gerust contact op met Dominique Janssens, recruiter van ActiVite, via telefoonnummer 06-52482192 of 06-15638575 WhatsApp of mail werkenbij@activite.nl.

Solliciteren

Upload je cv via de solliciteren button rechts bovenaan.

Bij indiensttreding vragen wij om een referentie en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De kosten hiervan worden vergoed door ActiVite.

Vacature delen via:

Referentienummer:

2024060

Vacaturetype / functietype:

Vast contract, onbepaalde tijd

Werkuren:

Parttime

Locatie:

Leiden

Contactpersonen:

Afdeling Recruitment

mobiel: 0615638575

Kantooradres:

Simon Smitweg 8 2353GA Leiderdorp