ActiVite

Pedicure | Freelance/ZZP

Zet jouw pedicurevaardigheden en expertise in bij ouderen thuis of bij een van onze verpleeghuizen als ZZP'er. 

 

Pedicure Freelance/ZZP

Uren in overleg

Leiden, Leiderdorp, Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop, Kaag en Braasem e.o. 

 

Wat ga je doen?

Met persoonlijke aandacht maak je van je behandeling een verwen moment. Zo weet jij in het dagelijkse leven van onze leden een geluksmoment te creëren. Als ervaren pedicure ga je aan de slag bij onze leden thuis. Onze leden zijn veelal ouderen in onze regio. Je hebt daarom affiniteit, en hart voor ouderen.

Ben je al ambulant pedicure en heb je nog ruimte voor extra klanten of heb jij bijvoorbeeld een eigen praktijk en wil jij ook wat afwisseling in jouw functie door bij mensen thuis langs te gaan? Dan is dit de functie voor jou! De afspraken met de klant maak jezelf, zo bepaal je zelf je agenda.

Jij weet als Pedicure dat voeten een weerspiegeling geven van de gezondheid. De eerste symptomen van aandoeningen, zoals reuma, diabetes, zenuwen circulatieproblemen, manifesteren zich vaak eerst in de voeten. Pijn in de voeten kan dus een teken zijn van een meer serieus medisch probleem. Jij weet hier, in jouw rol als pedicure, op de juiste wijze mee om te gaan en een passende behandeling aan te bieden. 

Wie ben jij?

  • Je bent zzp'er of bereid dit te worden;
  • Je bent medisch pedicure óf pedicure met de aantekening Reuma en Diabetes óf pedicure plus, dit is een vereiste i.v.m. het werk;
  • Je bent in het bezit van de benodigde papieren en een recente VOG.

Waar ga je werken?

Je kan in diverse regio's werken bijvoorbeeld in Leiden, Alphen aan den Rijn en omstreken. De Ledenorganisatie is een onderdeel van ActiVite en biedt haar leden een aantrekkelijk pakket aan cursussen, servicediensten en diverse kortingen op het gebied van gezondheid, welzijn en comfort. 

Wil je graag meer info?

Ben je al enthousiast, maar heb je eerst nog wat vragen? Neem gerust contact op met één van de recruiter van ActiVite, via telefoonnummer 06-15638575 WhatsApp of mail werkenbij@activite.nl.

Solliciteren

Upload je cv via de solliciteren button rechts bovenaan.

 

Vacature delen via:

Referentienummer:

2024062

Locatie:

Leiden, Alphen aan den Rijn e.o.

Contactpersonen:

Judith Kaspers, Ledenorganisatie

tel.: 071-5161415

Kantooradres:

Simon Smitweg 8 2353GA Leiderdorp