ActiVite

Secretaresse

Ons MT-Secretariaat is op zoek naar versterking. Ben jij een enthousiaste, leergierige en betrokken secretaresse? Lees dan snel verder en ontdek of wij een match zijn!

 

Secretaresse 

24-32 uur per week

Locatie: kantoor, Leiderdorp

 

Hoe ziet jouw dag eruit?


In jouw veelzijdige rol start je je dag eerst met een kop koffie of thee en een kletspraatje met je collega’s. Ondertussen bekijk je hoe de mailboxen en agenda’s van jouw managers ervoor staan. Dit doen wij onder het genot van een lekker muziekje op de achtergrond. Met je collega’s bewaak je de werkzaamheden, kun je samen lunchen en wandel je in de middag. Erg gezellig, maar er wordt wel hard gewerkt! ;)

Wat kun jij, maar ook wij verwachten?


Je weet goed prioriteiten te stellen en te ondersteunen waar nodig. Met jouw organisatorische talent en positieve instelling ontzorg je niet alleen de leden van ons MT, maar ben je ook het stralende visitekaartje van onze organisatie. Je beheert complexe agenda’s, organiseert vergaderingen en ondersteunt bij projecten en bijeenkomsten. En dat alles in een fijne werkomgeving waar jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Het team en jouw werkplek 

Bij ons werk je in een gezellig team van secretaresses die elkaar helpen, aanvullen en vervangen bij afwezigheid. Samen zorgen we ervoor dat het managementteam op rolletjes loopt. Dat team bestaat uit drie Regiomanagers, een Manager HR en een Manager Bedrijfsvoering. Het kantoor is gevestigd in Leiderdorp. Indien je met de auto komt kun in de garage parkeren. Je werkplek bevindt zich op de 2e etage.

Wij zorgen goed voor jou!

Bij ActiVite staat de medewerker op 1. Wij houden zoveel mogelijk rekening met jouw wensen én zorgen voor een fijne werkomgeving. Bij ActiVite is ruimte voor maatwerkcontracten en persoonlijke ontwikkeling.

Verder ontvang je:

  • Een contract voor onbepaalde tijd tussen de 24 en 32 uur per week, jij bepaalt wat je wil;
  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 2.695,33 en maximaal € 3.502,58 op basis van een 36-urige werkweek, FWG 40 conform cao VVT;
  • Vakantiegeld van 8 % en 8,33% eindejaarsuitkering van het bruto jaarsalaris;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Ruimte voor groei en ontwikkeling, er zijn goede scholingsmogelijkheden via onze eigen ActiVite Academie;
  • Een meerkeuzesysteem voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of het kopen van extra vakantie-uren;
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Collega’s die blij zijn om je te zien!

Wil je graag meer info?

Ben je al enthousiast, maar heb je eerst nog wat vragen? Neem gerust contact op met Juan Romberg, recruiter van ActiVite. Bel of WhatsApp: 06 21 54 65 74 of mail naar werkenbij@activite.nl.

Solliciteren

Upload je cv via de solliciteren button (rechts bovenaan).

Bij indiensttreding vragen wij om een referentie en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De kosten hiervan worden vergoed door ActiVite.

Vacature delen via:

Referentienummer:

2024079

Regio:

  • Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime

Werkdagen:

Dag

Locatie:

Leiderdorp

Contactpersonen:

Team Recruitment

Kantooradres:

Simon Smitweg 8 2353GA Leiderdorp