ActiVite

Teammanager hulp bij het huishouden

Als Teammanager hulp bij het huishouden schakel jij moeiteloos tussen jouw medewerkers, financiële rapportages en projecten omtrent zorginnovatie. Samen met jouw team zorg je voor kwalitatieve passende hulp bij het huishouden.

 

Teammanger hulp bij het huishouden

32 - 36 uur per week

Kantoor ActiVite, Leiderdorp

 

Wat ga je doen?

Samen met jouw team streef je naar het leveren van hulp bij het huishouden voor onze cliënten in de regio Leiden, Alphen aan den Rijn, Duin- en Bollenstreek en Kaag en Braasem. In de afwisselende rol van Teammanager schakel je moeiteloos tussen financiële rapportages, verzuimcasussen van medewerkers en projecten. Deze afwisseling maakt je werk leuk en geeft je energie! Je begeleidt en coacht daarnaast zo’n 175 medewerkers (63 fte). Het team voelt zich hierdoor gezien en gehoord en weten dat ze op jou kunnen rekenen. Je stuurt eventueel bij en grijpt in als het even wat minder goed gaat.

Wie is onze nieuwe collega?

Onze nieuwe ActiViter zit vol energie, is ondernemend en kan zich vinden in de ActiVite kernwaarden: samen, actief, uniek en met lef. Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werkt, bij ActiVite kun je jezelf zijn en word je gewaardeerd door je collega’s en bewoners.

Verder is het belangrijk dat je:

  • In het bezit bent van hbo werk- en denkniveau, bij voorkeur een aanvullende management opleiding gevolgd hebt of bereid bent deze te volgen;
  • Aantoonbare relevante werkervaring;
  • Daadkrachtig, communicatief vaardig en makkelijk verbinding maakt met collega’s en cliënten. Je bent empathisch en anderen weten dat ze op jou kunnen vertrouwen.

Waar ga je werken?

Je werkt vanuit het kantoor in Leiderdorp en bent daarnaast regelmatig te vinden op de steunpunten in regio breed. Je werkt in een warm en uitnodigend team van 2 (team)managers, een business controller en een HRM business partner en werkt nauw samen met de regiomanager, jouw leidinggevende

Wij zorgen goed voor jou!

Wij bieden de flexibiliteit en professionele ruimte om invulling te geven aan deze functie.

Verder ontvang je:

  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 3.418,94 en maximaal € 4.906,49 op basis van een 36-urige werkweek, FWG 55 conform cao VVT;
  • Vakantiegeld van 8% en 8,33% eindejaarsuitkering van het bruto jaarsalaris;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Ruimte voor groei en ontwikkeling, er zijn goede scholingsmogelijkheden via onze eigen ActiVite Academie;
  • Een meerkeuzesysteem voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of het kopen van extra vakantie-uren;
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Wil je graag meer info?

Ben je al enthousiast, maar heb je eerst nog wat vragen? Neem gerust contact op met Melanie Windmeijer recruiter van ActiVite. Bel of WhatsApp: 06 23584716 of 06 15638575.

Solliciteren

Upload je cv via de solliciteren button rechts bovenaan.

Bij indiensttreding vragen wij om een referentie en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De kosten hiervan worden vergoed door ActiVite.

Vacature delen via:

Referentienummer:

2024117

Sluitingsdatum:

14-05-2024

Locatie:

Leiderdorp e.o.

Contactpersonen:

Team Recruitment

mobiel: 06-15638575

Kantooradres:

Simon Smitweg 8 2353GA Leiderdorp