ActiVite

Intercedent

Bouw mee aan een stevige flexpool en schakel tussen verschillende teams voor een optimale capaciteit! Voor de periode van mei tot en met november 2024 hebben wij in verband met het zwangerschapsverlof van een van onze collega’s tijdelijk behoefte aan ondersteuning.

 

Intercedent 

32 tot 36 uur per week

Locatie: kantoor te Leiderdorp

 

Wat ga je doen?

In ons kantoor van ActiVite zit het gezellige team van de flexpool. Als intercedent binnen dit team ben je verantwoordelijk voor het selecteren en beheren van de flexpool binnen ActiVite. Je zorgt ervoor dat de planning rond komt die je van de afdeling krijgt. Dit betekent dat jij verantwoordelijk bent voor het bouwen van een flexpool van zorgmedewerkers die ingezet kunnen worden in de thuiszorg  en in onze verpleeghuizen. Jij hebt voor elke openstaande dienst een kandidaat in de pool die deze kan invullen.

Dit doe je door:

  • Persoonlijke aandacht te geven aan de flexmedewerkers vanaf de start met een warm welkom en tijdens het dienstverband;
  • Te schakelen met externe bureaus over de inhuur van flexers;
  • Je adviseert het management over de capaciteit en flexibiliteit.

Wie is onze nieuwe collega?

Van sollicitatiegesprekken en onboarding tot aan het oppakken van verzuimvraagstukken. Jij bent het aanspreekpunt voor de flexers en bezig met het opvullen van de diensten. Je werkzaamheden kunnen erg wisselend zijn, hierdoor is het belangrijk dat je makkelijk kan schakelen.

Verder is het belangrijk dat:

  • Je hbo werk- en denkniveau hebt;
  • Je makkelijk kan schakelen tussen verschillende vraagstukken kan motiveren, stimuleren en een goed inlevingsvermogen hebt
  • Vanaf medio mei beschikbaar bent;
  • Je al ervaring hebt als intercedent en/of enige kennis hebt van de zorg.

Waar ga je werken?

Het team van de flexpool zorgen voor ondersteuning in de regio’s Leiden, Alphen aan den Rijn, Kaag en Braassem en de Duin- en Bollenstreek. Er werken in ons kantoor in Leiderdorp nog 2 andere intercedenten en 2 Administratief medewerkers.

Wij zorgen goed voor jou!

Bij ActiVite staat de medewerker op 1. Wij houden zoveel mogelijk rekening met jouw wensen én zorgen voor een fijne werkomgeving. Bij ActiVite is ruimte voor maatwerkcontracten en persoonlijke ontwikkeling.

Verder ontvang je:

  • Een tijdelijk contract van 32 tot 36 uur per week i.v.m. zwangerschapsverlof;
  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 3.174,50 en maximaal € 4.370,94 op basis van een 36-urige werkweek, FWG 50 conform cao VVT;
  • Vakantiegeld van 8 % en 8,33% eindejaarsuitkering van het bruto jaarsalaris;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Een meerkeuzesysteem voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets of het kopen van extra vakantie-uren;
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Wil je graag meer info?

Ben je al enthousiast, maar heb je eerst nog wat vragen? Neem gerust contact op met Melanie Windmeijer, recruiter van ActiVite, via telefoonnummer 06- 23584716 of 06-15638575 WhatsApp of mail werkenbij@activite.nl.

Solliciteren

Upload je cv via de solliciteren button (rechts bovenaan).

Vacature delen via:

Referentienummer:

2024113

Sluitingsdatum:

05-04-2024

Locatie:

Leiderdorp

Contactpersonen:

Team Recruitment

mobiel: 06-15638575

Kantooradres:

Simon Smitweg 8 2353GA Leiderdorp