ActiVite

Medewerker Klanten Contact Centrum

Als Medewerker Klanten Contact Centrum bij ActiVite zorg je voor tevreden cliënten en collega’s door binnenkomende belletjes zorgvuldig af te handelen. Deze bijbaan is ideaal te combineren met ander werk of studie! Je bepaalt namelijk zelf je uren! 

Bijbaan Medewerker Klanten Contact Centrum
Leiderdorp 

Wat ga je doen?

Als Medewerker Klanten Contact Centrum (KCC) zorg jij ervoor dat alle binnenkomende telefoontjes zorgvuldig worden afgehandeld. Jij bent vriendelijk, behulpzaam en weet de beller snel verder te helpen. De vragen zijn zeer divers en komen van bijvoorbeeld cliënten, verwijzers en collega’s.

Wie is onze nieuwe collega?

Onze nieuwe ActiViter maakt het verschil voor de cliënt en doet dat volgens de ActiVite kernwaarden: samen, actief, uniek en met lef. Wij vinden het belangrijk dat je plezier hebt in je werk, bij ActiVite kun je jezelf zijn en word je gewaardeerd door je collega’s en cliënten!

Je bent zelfstandig en je kunt gemakkelijk prioriteiten stellen. Ook ben je klantgericht en communicatief vaardig; je bent in alle situaties vriendelijk en respectvol.

Verder is het belangrijk dat:

  • Je mbo+ / hbo werk- en denkniveau hebt;
  • Je affiniteit hebt met de zorg.

Heb je al enige ervaring met klantcontact? Dan is dat erg fijn!

Waar ga je werken?

Je werkt op het KCC op het kantoor in Leiderdorp. Je bepaalt zelf je uren! Je ontvangt een 0-urencontract via het flexbureau van ActiVite. Wil je meer uren werken als je meer tijd hebt, dat kan! Wij kijken graag met je naar de mogelijkheden. Je werkt voornamelijk overdag tussen 7:00 en 17:30 uur. Je kunt ook af en toe in de avonduren (van 17.30 tot 23.00 uur) en in de weekenden (tussen 7.00 en 23.00 uur) werken. Goed om te weten is dat je in een hecht team komt te werken.

Wij zorgen goed voor jou!

Bij ActiVite staat de medewerker op 1. Wij houden zoveel mogelijk rekening met jouw wensen én zorgen voor een fijne werkomgeving.

Verder ontvang je:

  • Een uurloon tussen de € 14,61 en € 18,71 (FWG 25 conform cao VVT);
  • Vakantiegeld van 8% en 8,33% eindejaarsuitkering van het bruto jaarsalaris;
  • Reiskostenvergoeding;
  • Cliënten en collega’s die blij zijn met jou!

Wil je graag meer info?

Ben je al enthousiast, maar heb je eerst nog wat vragen? Neem gerust contact op met de recruiters van ActiVite, via telefoonnummer 06-15638575 of mail naar werkenbij@activite.nl

Solliciteren

Upload je cv via de solliciteren button rechts bovenaan.

Bij indiensttreding vragen wij om een referentie en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De kosten hiervan worden vergoed door ActiVite.

 

 

Vacature delen via:

Referentienummer:

2024140

Locatie:

Leiderdorp

Contactpersonen:

Recruitment

mobiel: +31 06 15638575

Kantooradres:

Simon Smitweg 8 Leiderdorp