ActiVite

Functioneel Applicatie Adviseur

Zorg die bij je past, dat is waar we voor staan bij ActiVite. Daarbij kijken we voortdurend naar nieuwe mogelijkheden. Binnen de zorg én binnen onze ICT. Hou jij van grote implementatietrajecten en vind jij het leuk om als bruggenbouwer de organisatie daarin mee te nemen? Als Functioneel Applicatie Adviseur werk je aan de optimalisatie van onze ICT en daarmee aan nog betere zorg!

  

Functioneel Applicatie Adviseur

36 uur per week (liever minder uren? Dat kan!)

Kantoor Leiderdorp

Salaris minimaal € 3.174,50 en maximaal € 4.370,94 per maand

 

Werk mee aan de zorg van de toekomst!

Onze zorgmedewerkers hebben alle aandacht voor de bewoners van onze verpleeghuizen, voor de deelnemers in onze ontmoetingscentra en voor onze cliënten in de thuiszorg. Hun werk willen we zo makkelijk mogelijk maken. Daarom zijn we onze informatievoorziening aan het optimaliseren en vernieuwen. Als Functioneel Applicatie Adviseur ben je betrokken bij het implementeren van o.a. AFAS, ONS, HelloID en zorgdomotica. Jij bent daarbij de enthousiaste, analytische schakel tussen de gebruikers van deze applicaties en de IT-afdeling. Je werkt nauw samen met collega's uit verschillende disciplines en je gaat geregeld langs bij interne klanten op onze locaties in de regio. Samen met je collega’s begeleid je de gebruikers, bewaak je de systemen, beheer je de wijzigingen en test je de applicaties. Je analyseert het functioneel gebruik van huidige ICT/IV- voorzieningen en neemt op een overtuigende manier onze gebruikers mee in het effectief en efficiënt gebruik ervan. Je verzamelt ideeën van gebruikers en voegt daar je eigen ideeën aan toe, waarmee we weer nieuwe plannen gaan maken die de zorg van de toekomst ondersteunen!

Het ActiVite-gevoel

Natuurlijk hebben alle ActiViters hart voor de zorg. Daarbij zijn we hard aan het werk om de zorg van vandaag én morgen op een innovatieve en gedurfde manier in te kleuren.​ Het bijzondere aan ActiVite is dat je kunt zijn wie je bent en dat je tegelijkertijd onderdeel bent van het grotere geheel. ActiVite biedt namelijk een compleet aanbod van passende zorg: van hulp bij het huishouden en hulp bij de dagelijkse verzorging tot zorg bij specifieke aandoeningen en verpleeghuiszorg. Samen gaan we voor zorg die past bij onze cliënten en bewoners. Dat zie je terug in onze kernwaarden:

  • Actief: je wacht niet af, maar gaat proactief op zoek naar ICT-oplossingen die intuïtief werken en waar zorgmedewerkers blij van worden.
  • Lef: je toont initiatief, pakt je verantwoordelijkheid en gaat complexe vraagstukken niet uit de weg. Je durft moedige keuzes te maken als dat nodig is.
  • Uniek: ons aanbod in de regio is uniek en ook jij kunt bij ons je unieke zelf zijn.
  • Samen: je trekt samen op met collega’s en relevante partners voor de beste ICT voor de best passende zorg.​

Wij zorgen goed voor jou!

Bij ActiVite sta jij als medewerker op 1. Wij zorgen voor werk dat past bij jou en bij jouw wensen. Zo kun je deels vanuit huis werken, is er ruimte voor een maatwerkcontracten en kun je jezelf bij ons verder ontwikkelen. Je komt te werken in een enthousiast team in een organisatie die volop in beweging is. Jouw bijdragen en ideeën worden gewaardeerd! En natuurlijk krijg je een goed salaris, vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Ben jij de Functioneel Applicatie Adviseur die

  • bij wil dragen aan de zorg van de toekomst;
  • op vindingrijke wijze gebruikerswensen en ontwikkelingen in kaart kan brengen;
  • plezier heeft in het creëren van draagvlak;
  • er graag op uit gaat en het gesprek voert met gebruikers en andere belanghebbenden;
  • een afgeronde hbo-opleiding heeft;
  • eerder gewerkt heeft met o.a. Afas en ONS;
  • kennis heeft van methodisch werken als ITIL, BISL, Scrum, Agile
  • ervan houdt om te analyseren en mee te denken over veranderingen?

Dan is de functie van Functioneel Applicatie Adviseur bij ActiVite iets voor jou!

Wil je graag meer info?

Solliciteer dan direct op deze afwisselende baan via de button rechtsbovenaan! Heb je eerst nog wat vragen? Neem gerust contact op met Melanie Windmeijer, recruiter van ActiVite. Bel of WhatsApp: 06-23584716 of 06-15638575.

Solliciteren

Upload je cv via de solliciteren button rechts bovenaan.

Bij indiensttreding vragen wij om een referentie en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De kosten hiervan worden vergoed door ActiVite.

Vacature delen via:

Referentienummer:

2024154

Locatie:

Leiderdorp

Contactpersonen:

Team Recruitment

mobiel: 06-15638575

Kantooradres:

Simon Smitweg 8 2353GA Leiderdorp