ActiVite

Verpleegkundige Acute Nachtzorg

Zoek je een uitdagende en zelfstandige functie waarin je écht het verschil kunt maken? Dan is deze functie iets voor jou!

Wat ga je doen?

Wanneer de dag voor de meeste mensen eindigt, begint jouw belangrijke werk. Als verpleegkundige in ons unieke team verleen je ongeplande en acute zorg in de nacht. Dit varieert van specialistische hulpvragen zoals storingen van VAC-pompen en medicatietoediening, tot het bieden van hulp bij calamiteiten zoals een valpartij thuis.

Je werkt samen met twee collega’s binnen een van de drie regio’s: Duin- en Bollenstreek, Leiden en omgeving, of Alphen aan den Rijn en omgeving. Elke regio heeft een eigen uitvalsbasis en een auto om snel ter plaatse te kunnen zijn. Indien nodig, spring je bij in de regio van je collega. 

Activite, Marente, DSV, Libertas en WIJdezorg hebben de handen ineengeslagen om de wijkverpleging te vertegenwoordigen bij een unieke samenwerking tussen de VVT, de Regionale Ambulancevooorziening en de huisartsenpost. Deze partijen zoeken in de nacht de samenwerking en zijn op 7 januari 2021 het team Regionale Beschikbaarheid Ongeplande Zorg: ReBOZ, gestart. Het ReBOZ team maakt onderdeel uit van het Zorg Coördinatie Centrum (ZCC) gevestigd in het Alrijne ziekenhuis.

Waar zijn we naar op zoek?

In deze functie werk je zelfstandig en treed je daadkrachtig op. Verder is het belangrijk dat je:

  • Zelfstandige en daadkrachtige verpleegkundige - mbo 4 of hbo-v;
  • Jij kunt goed en snel situaties beoordelen;
  • Een nachtbraker met rijbewijs.

Wij zorgen goed voor jou!

  • Een contract voor onbepaalde tijd tussen de 16 en 24 uur per week;
  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 3.256,53 en maximaal € 4.370,03, op basis van een 36-urige werkweek, FWG 50 conform cao VVT;
  • Vakantiegeld van 8% en 8,33% eindejaarsuitkering van het bruto jaarsalaris;
  • Ruimte voor groei en ontwikkeling, er zijn goede scholingsmogelijkheden via onze eigen ActiVite Academie;
  • Deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • Cliënten en collega’s die blij zijn om je te zien.

Enthousiast? En nu?

Heb je vragen of wil je meer weten? Neem gerust contact op met Eveline Klumpers, recruiter bij ActiVite, via 06-23358935 of mail naar werkenbij@activite.nl.

Solliciteren?

Klaar om te solliciteren? Upload je cv via de solliciteerknop (rechts bovenaan). Bij indiensttreding vragen wij om een referentie en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG). De kosten hiervan worden vergoed door ActiVite. 

Kom jij ons team versterken en zorg je mee voor de beste nachtzorg in de regio? 

We kijken uit naar jouw sollicitatie!

Vacature delen via:

Referentienummer:

2024188

Regio:

  • Zuid-Holland

Locatie:

Alphen aan den Rijn, Leiden en Duin- en Bollentreek

Contactpersonen:

Team Recruitment

Kantooradres:

Simon Smitweg 8 2353GA Leiderdorp