ActiVite Kantoor

Zie jij jezelf als de schakel tussen medewerkers, management en bedrijfsvoering, waarbij jij zorgt voor een sterke samenwerking? Wil jij de regie nemen over belangrijke HR-processen zoals cultuurverandering, persoonlijke ontwikkeling en opleidingen?

HR Business Partner

Samen met het HR-team werk je aan het ontwikkelen en implementeren van vernieuwend HR-beleid dat echt het verschil maakt voor onze medewerkers. Daarnaast bouw je aan een sterk partnerschap met management en leidinggevenden, waarbij jouw rol adviserend, signalerend en ondersteunend is. In deze dynamische organisatie krijg je de kans om echte impact te maken, terwijl je bijdraagt aan blijvende verandering en groei.

Wat ga je nog meer doen?

  • Je begeleidt leidinggevenden bij organisatieveranderingen en geeft strategisch advies over de aanpak en implementatie hiervan.
  • Je toetst en evalueert het HR-beleid met een data-gedreven aanpak, en waar nodig zet je verandertrajecten in gang.
  • Daarnaast ben je altijd nieuwsgierig naar de nieuwste ontwikkelingen binnen HR en weet je deze op een slimme manier toe te passen in de praktijk.
  • Tevens speel je een sleutelrol in strategische personeelsplanning, zodat de organisatie klaar is voor de toekomst.

Je hebt een afgeronde hbo- of wo-opleiding, bij voorkeur in HRM, en brengt enkele jaren relevante werkervaring mee. Je hebt bewezen kennis en ervaring met transformatieprocessen, strategische personeelsplanning en projectmatig werken. Daarnaast heb je affiniteit met en een sterke interesse in de ouderenzorg. Jouw uitstekende communicatieve vaardigheden zorgen ervoor dat je moeiteloos verbinding maakt met collega’s uit de hele organisatie. Je bent praktisch ingesteld, denkt toekomstgericht en weet precies hoe je de juiste stappen zet om tot het beste resultaat te komen.

Bij ActiVite staat zorg centraal, maar ook de vrijheid om jezelf te zijn binnen een groter geheel. Met een compleet zorgaanbod, van huishoudelijke hulp tot gespecialiseerde zorg, streven we samen naar zorg op maat voor onze cliënten en bewoners. Kortom, bij ActiVite maak jij het verschil!

Onze kernwaarden spreken voor zich:

  • Actief: Je denkt vooruit en zoekt proactief naar toekomstbestendige oplossingen.
  • Lef: Je neemt initiatief, toont verantwoordelijkheid en durft uitdagende keuzes te maken.
  • Uniek: Ons aanbod is uniek in de regio, net als jij.
  • Samen: Je werkt met collega’s en partners aan zorg die écht past.

Bij ActiVite bieden we je niet alleen een goed salaris, maar ook vakantiegeld, een eindejaarsuitkering en deelname aan het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Deze functie is beschikbaar vanaf 32 uur per week tot maximaal 36 uur per week, met een salaris van maximaal € 5.733,- bruto per maand (op basis van 36 uur). Kortom, uitstekende voorwaarden die passen bij jouw inzet!

Vacature delen via:

Referentienummer:

2024202

Regio:

  • Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Fulltime
Parttime

Werkdagen:

Dag

Locatie:

Leiderdorp

Contactpersonen:

Sebastiaan Fox

mobiel: 06-16041955

Kantooradres:

Simon Smitweg 8 2353GA Leiderdorp