ActiVite Verpleeghuizen

In het sfeervolle restaurant van Rietveld help jij mee om van elke maaltijd een fijne beleving te maken voor onze bewoners. In het sfeervolle restaurant van Rietveld help jij mee om van elke maaltijd een fijne beleving te maken voor onze bewoners.

Medewerker Restaurant Rietveld

Je serveert heerlijke maaltijden, zorgt voor een schone en opgeruimde eetomgeving, en maakt een praatje met de bewoners. Jouw aanwezigheid maakt hun dag een stukje mooier! 

Wat zoeken wij?

  • Kennis op het niveau van MBO-2
  • Affiniteit met gastvrijheid, eten & drinken en beschikt over basis digitale vaardigheden om te kunnen werken met computer
  • Leeftijd vanaf 16 jaar
  • Enthousiast en vriendelijk
  • Communicatief vaardig
  • Kun je werken op ons verpleeghuis Rietveld in Alphen a/d Rijn, maar af en toe kun je ook op andere verpleeghuizen werken van ActiVite

 

Ben jij een sociale duizendpoot die van aanpakken weet? Kun jij goed omgaan met mensen en vind je het leuk om hen een fijne tijd te bezorgen? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

Wij zorgen goed voor jou!

Bij ActiVite sta jij als medewerker op de eerste plaats. Dat betekent dat wij veel waarde hechten aan jouw wensen en werkplezier.

Jij kunt rekenen op: 

  • Een flex contract voor bepaalde tijd, vooralsnog voor de duur van 1 jaar, met werkuren tussen 10.00 en 20.00 uur, van maandag t/m zondag en gemiddeld  3 of 4 dagen per week. Bijvoorbeeld je werkt 3 dagen van maandag tot vrijdag en om het weekend (dit zijn gemiddeld 4 dagen per week en daarmee 8 dagen in 2 weken). Of je werkt van maandag tot vrijdag en om het weekend (dit zijn gemiddeld 3 dagen per week en daarmee 6  dagen in 2 weken).  
  • Een leuk en hecht team van collega's en een sfeervolle, gezellige werkomgeving.
  • Een salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring tussen €14,26 bruto  en €17,20 per uur (FWG 15) , met onregelmatigheidstoeslag bij het werken in de weekenden en feestdagen, een eindejaarsuitkering en vakantietoeslag.

Enthousiast?

Ben jij de enthousiaste teamspeler die wij zoeken? Solliciteer dan meteen! Heb je vragen? App of bel met Catelijne Kunst, Corporate Recruiter 06-27474496

Kom jij ons team versterken en de bewoners van Rietveld, of één van onze andere verpleeghuizen, fijne eetmomenten bezorgen? Wij kijken uit naar jouw sollicitatie!

Vacature delen via:

Referentienummer:

2024203

Regio:

  • Zuid-Holland

Vacaturetype / functietype:

Contract

Werkuren:

Parttime

Werkdagen:

Wisselende diensten

Locatie:

Alphen a/d Rijn

Contactpersonen:

Catelijne Kunst

mobiel: +31 627474469

Kantooradres:

Simon Smitweg 8 2353GA Leiderdorp